Toneelvereniging De Grenswachters speelde de klucht “Wie van de drie?”

foto%20wie%20van%20de%20drie1[2]De rijke fabrikant Johannus van Galen wil een flink bedrag schenken aan de dochter van zijn overleden compagnon Bastenberg. Hij plaatst een advertentie in de courant om haar te vinden. Lieve Bastenberg meldt zich en moet bewijzen dat zij het enige, nog in levende zijnde kind van de vroegere zakenpartner, want dat is de voorwaarde om het bedrag te mogen ontvangen. Ongelukkig genoeg worden de inspanningen van Lieve, tezamen met haar pseudo-advocate Beppie Holleman, gedwarsboomd en volledig in de war gestuurd wanneer een andere kandidaat-rechthebbende komt opdagen. Maar er komt ook nog een derde kandidaat te voorschijn. Dit alles creëert een eersteklas stormachtige en geestige situatie.

“Wie van de drie” is een klucht van Ray Cooney de regie is in handen van Bernard Tholen. Klik hier voor de foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s