Nieuw: “De stoute kneepjes van het spel”

(oorspronkelijke titel: Move over Mrs. Markham van Ray Cooney & John Chapman)

Regie: Bernard Tholen

Theo Wouters en Henk van Buren runnen al vele jaren met wisselend succes een uitgeverij in Eindhoven. Boven de uitgeverij wonen Theo en zijn vrouw Joke in een appartement dat momenteel wordt gerestyled door de excentrieke interieurdesigner Maurice Laflosche. Het pimpen duurt tot grote ergernis van Theo wat langer dan normaal. Hij kan de verwijfde Laflosche niet uitstaan. Maar Laflosche denkt nog niet aan vertrekken door de aanwezigheid van dienstmeisje Sylvie die hem wat fijne kneepjes leert.

Henk en zijn vrouw Linda zijn huisvrienden. Henk neemt het niet zo nauw met de echtelijke trouw en Linda ziet dat door de vingers mede ook omdat zij zelf ook heeft besloten van een ander walletje te snoepen.

De dag van het jaarlijkse grote boekenbal is aangebroken en Theo en Joke gaan er met tegenzin naartoe. Henk maakt van de gelegenheid gebruik om het appartement te ‘boeken’ voor zijn nieuwe scharrel, maar wat hij niet weet is dat zijn vrouw Linda die avond het appartement ook heeft gereserveerd voor haar avontuurtje. Voeg daaraan toe Laflosche, die weigert de avond vrij te nemen en het feest is bijna compleet. Bijna, want Theo en Joke gaan niet…

Voldoende ingrediënten voor een vermakelijke klucht, zeker als de wat al te preutse, maar uiterst succesvolle schrijfster Olivia Henriette Smits op onverwacht bezoek komt om een boekencontract af te sluiten terwijl er 4 stelletjes rond hupsen met ieder hun eigen plan.

Uitvoeringen in den Eijkholt:

16 maart 2018 20u

17 maart 2018 20u

18 maart 2018 14.30u

(Op 10 en 11 maart voorstellingen voor de nieuwe levenskracht in de schalm in Veldhoven.)

Reserveringen telefonisch of per mail via den Eijkholt: 0497-541327 info@deneijkholt.nl

Entreeprijs €8,50 pp

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s