Het Kleppervolkje gaat weer beginnen….

Nadat wij de voorstelling van “Professor Pollewop en de magie in het bos” hebben moeten uitstellen vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus, zijn onze spelers alweer hard aan het werk gegaan om zelf onze kerstvoorstelling te schrijven.

Voor de vakantie hebben we gewerkt aan het uitwerken van de scenes en afgelopen weken zijn we weer begonnen met de eerste repetities.

Wij spelen deze voorstelling op zaterdag 12 en zondag 13 december (om 14:30 uur) in de Drie Linden te Luyksgestel. We verwachten maar een beperkt aantal bezoekers te kunnen ontvangen, dus wees er snel bij! Houd deze website en onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s