Kleppervolkje


De jeugdtoneelvereniging in Luyksgestel


Het Kleppervolkje is de jeugdtoneelvereniging in Luyksgestel met leden van 10-18 jaar.

Twee keer per jaar spelen wij een uitvoering, waar we ongeveer een half jaar naartoe werken. Tijdens de repetities op donderdagavond repeteren we het toneelstuk scène voor scène en maken spelers met verschillende oefeningen kennis met emoties, personages en alles wat nog meer bij een toneelstuk komt kijken.

Er zijn geen audities, iedereen krijgt een rol. We vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt zijn talenten te ontwikkelen en zich op z’n plek voelt.


Heb jij het al gehoord?


Foto’s van Alice, Welles & Nietes en de Vloek van Wonderland

Afgelopen weekend speelde het Kleppervolkje 2 succesvolle voorstellingen van het door henzelf geschreven toneelstuk “Alice Welles & Nietes en de vloek van Wonderland”. De voorstellingen vonden plaats in Openluchttheater de Hunnebergen. De foto’s van deze magische voorstelling zijn nu hier te vinden op de website.

Bekijk onze eerdere berichten.


Het Kleppervolkje speelt: VerMIST

Op vrijdag 29 oktober en zaterdag 30 oktober om 19:30 uur speelt het Kleppervolkje de voorstelling VerMIST in Openluchttheater De Hunnebergen. Een spannende voorstelling voor jeugd vanaf 10 jaar. Zeven meiden stranden na een gezellig Halloweenfeestje door een kapotte auto in de bossen van Luyksgestel. Ze hebben geen bereik en zijn helemaal alleen. Of toch […]

Het Kleppervolkje gaat weer beginnen….

Nadat wij de voorstelling van “Professor Pollewop en de magie in het bos” hebben moeten uitstellen vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus, zijn onze spelers alweer hard aan het werk gegaan om zelf onze kerstvoorstelling te schrijven. Voor de vakantie hebben we gewerkt aan het uitwerken van de scenes en afgelopen weken zijn we weer […]

Aankondiging! Professor Pollewop en de magie in het bos

Begin je zomervakantie goed, met deze mooie voorstelling van Jeugdtoneelvereniging Het Kleppervolkje. In het bos zijn de elfjes druk in de weer. En ze zijn niet de enigen. Professor Pollewop en zijn trouwe hulpje hebben een apparaat uitgevonden om magie op te sporen. De professor is op het idee gebracht door zijn moeder, die ook […]


Ook het podium op?


Heb je altijd al toneel willen spelen? Dan ben je bij ’t Kleppervolkje aan het juiste adres!

Weet je nog niet helemaal zeker of je dat podium wel op durft? Kom dan kijken bij een van onze repetities. Iedereen is van harte welkom! Vul het formulier hieronder in om je aan te melden.

Als je geïnteresseerd bent krijg je zelfs een kijkje achter de schermen bij de uitvoeringen.

Volg ons

Wil je een keer komen kijken en blijf je graag op de hoogte van onze voorstellingen? Volg ons dan op onze social media kanalen!

Repetities

Donderdag
18:30 – 20:30 uur

Locatie

De Drie Linden
Rijt 2, 5575 CD Luyksgestel

Contact

kleppervolkje@gmail.com